Acest seminar este inclus si in abonamentul Overcome, unde pentru 39 de lei/luna ai acces la peste 15 seminarii, inclusiv la acesta.

In cazul in care doresti sa achizitionezi doar acest seminar o poti face accesand butonul de mai jos:

Un seminar cu ROBERT FLORIAN STOICA - teolog și psiholog


Ultima perioadă a fost una cu foarte multe încercări. 

Am trecut prin diferite stări și sentimente. De la putință la neputință, de la bucurie la tristețe, totul într-un ritm năucitor.

Ne-au fost puse la încercare răbdarea, compasiunea, încrederea și mai ales iubirea.

Dar, totuși, această perioada ne-a făcut să petrecem mai mult timp cu noi. Ne-a oferit posibilitatea să privim mai adânc ce este în sufletul nostru, cine suntem și ce ne dorim cu adevărat.

Această călătorie spre sufletul nostru ajunge de multe ori să scoată la suprafață răni mai adânci, pe care dacă nu avem grijă să le bandajăm cu iubire și iertare, ajung să provoace efecte pe termen lung. 

Nu știm din ce cauza avem aceleași reacții, din ce cauza urmăm aceleași pattern-uri și totul parcă se învârte în același cerc vicios.

Una dintre soluțiile pe care le avem la îndemână, pentru a întrerupe acele procese sau pentru a reveni la o stare de bine , este IERTAREA.

Fie că discutăm despre iertarea de sine, a partenerului de cuplu, a părinților sau pur și simplu a unui necunoscut în oricare dintre variante trebuie să înțelegem prima dată ce se ascunde în spatele emoțiilor ce au generat acele evenimente.

Mai exact să ne uităm în sufletul nostru.



În cadrul seminarului Miracolul iertării - calea spre vindecare, vei afla:
  • exemple din Biblie cu modalitățile chiar enumerate de Isus prin care putem să trecem prin acest proces de iertare
  • iertarea exact așa cum este ea, un proces de vindecare
  • cum identificarea noastră cu corpul nostru, cu mintea, sau cu emoțiile noastre blochează procesul de iertare și cât de important este să ne identificăm cu sufletul nostru
  • cât de important este să ne ascultăm emoțiile și să nu le blocăm, deoarece a reprima emoțiile sau a te apara emoțional la nivel subtil înseamnă încălcarea legilor Divine
  • care este mesajul pe care Dumnezeu a vrut să îl transmită prin însăși rugăciunea Tatăl nostru și legătură între logică Divină și cea umană în iertare
  • care este mesajul din spatele poruncii “Să nu ucizi” și legătura dintre aceasta și iertare
  • legătura dintre moralitate și iubire și mai mult decât atât, vei afla ce se ascunde de fapt în spatele cuvintelor “nu am să te iert niciodată”?

Materiale cuprinse in seminar


  Miracolul iertarii - seminar online cu Robert Florian Stoica
Disponibil zile
zile după înscriere